Tartályos gépjárműre

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

A Reflexite® VC104 az idõjárási viszonyoknak és az oldószereknek kiválóan ellenálló termék, amelyet szabadtéri használatra terveztek. Nyomtatott kockamintázattal rendelkezik, amely javítja a nappali láthatóságot és nagyobb kontrasztot biztosít.

RAGASZTÓANYAG

A ragasztóanyag úgy lett kialakítva, hogy biztosítsa a különbözõ felületekhez (elsosorban üvegrost, alumínium és festett acél) történõ tapadást. A ragasztóanyagot olyan borítófelület védi, amelyet kézzel kell lehúzni, vízben vagy más oldószerben történõ áztatás nélkül. A ragasztóanyag olyan kötést biztosít, hogy egy 25mm (1”) széles szalag esetén legalább 16 N (3,6 font) erõ szükséges, 300 mm/perc sebesség mellett a felvitt felületrõl történõ eltávolításhoz a felhelyezés után 20 perc elteltével.

SZÍN:

A Reflexite® VC104 sárga, fehér és piros színben áll rendelkezésre. A színt az 1. táblázatban található színkoordináták és megvilágítási faktor alapján kell meghatározni, a CIE 15 rendelkezéseinek megfelelo mérésnél, standard D65 megvilágítás és 45°-os szög mentén. A mért érték 8 leolvasott érték átlaga. A teszt-mintát 45 fokkal el kell fordítani

A fényvisszaverõ szín (éjszakai szín), CIE standard ’A’ megvilágítás esetén, a 2. táblázatban található színkoordináták alapján határozható meg 20 °-os megfigyelési szög és y1 = +/-5 °, és y2 = 0° megvilágítási szög mellett.